V75 Tips inför BJERKE från SPELGUIDEN/TIPSAREN

117

liraren

Tips + Intervju i samarbete med ATG, SPELGUIDEN AB och ALLTOMTRAV.INFO!

V75-1: Frode Hamre har som vanligt flera feta chanser och inleder di- rekt med 1 A PERFECT DUTCHESS som nu har ett framspår efter två nitlotter och det låter mycket positivt från tränarhåll. Spets och slut?
RANKING: A: 1-6-3 B: 4-2-11-5-10-8-12 C: 9-7

V75-2: Westholm har vässat till 3 MERCENARY med sikte på den här uppgiften och vi tycker att det ser oförskämt bra ut. Läget är perfekt och vi tror att Jörgen drar till ledningen direkt och stannar där i mål!
RANKING: A: 3 B: 8-10-5-4-11-1-6-2-7 C: 12-9

V75-3: Hamre i huvudroll igen som tränare då självaste ”BG” sitter i sulkyn bakom klasshästen 10 STOLETHESHOW som möter ett gäng han ska lägga på rygg bakspåret till trots. Frode tror på toppchans och vi tar rygg på den norske stortränaren. Singelstreck!
RANKING: A: 10 B: 3-1-4-2-9-5 C: 8-6-7

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Dags för V75 på BJERKE! Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet

 

INTERVJU MED Maria Törnqvist

Kanal 75/Alltomtrav
Ingen seger som treåring. I år sex fullträffar på tio försök.
Bold Request har verkligen gått från klarhet till klarhet i år. Nu provar Maria Törnqvist lyckan på Bjerke.

En av de svenska tränarna som beger sig till Oslo och Bjerkebanan när V75® avgörs på lördagen är Maria Törnqvist.
Åbytränaren har med sig 10 Bold Request (V75-4), en fyraåring som verkligen tagit raska steg framåt under årets säsong. Som treåring i fjol fick Bold Eagle-sonen nöja sig med fyra andraplatser som bästa resultat men i år verkar det lossnat rejält för honom. Sex segrar på årets tio starter är resultatet.
– Jag tror helt enkelt att han fått tid på sig, vi pressade aldrig ur honom något som treåring och sparade alla växlar och så där. Sedan fick han en rejäl vinterträning och sedan när han väl kom igång och började starta, vi kunde börja rycka skorna och så vidare, så har vi fått en riktigt bra effekt, säger Maria Törnqvist.

Lätt seger från ledningen senast
Bold Request var fyra när han testade V75® på Åby senast, för två starter sedan, men studsade direkt tillbaka med en vattentät seger från ledningen på samma bana. Spets blir det knappast den här gången då hästen börjar kampen från bakspår, men tränaren har ändå goda förhoppningar.
– Det blir spännande. Först och främst ska vi väl se om vi kommer in i landet…Det är ett projekt bara det. Annars känns det väl ganska bra, vi fick ett bakspår men jag tror inte det har någon större betydelse. Jag körde honom i sista jobbet i torsdags morse och han var väldigt laddad och fin.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.