V75 Tips inför ROMME!

192

spelguiden

SPETSDRAG SLÅR TILL I INLEDNINGEN!

Avdelning 1

Ranking

A: 5-10

B: 6-3-8-1-11

C: 12-4-9-7

 

SPETSSTRIDEN

5 Claw är trots femtespåret favorit till att ta spets före 6 Gandalf Jaam och 3 Timetomakeitrite.

 

ANALYSEN

Lägsta klassen och ingen självklar vinnare kan skådas i inledningen men väl ett spetsdrag som kan ge bra rens i kuponghögen direkt. 5 Claw brukar vara vesselsnabb från start och trots femtespåret tror vi hästen piper till spets här.

Omotiverad galopp senast men bättre i starterna innan det och då fältet är jämnt kan ledningen bli guld värd och ledning hela vägen är ingen utopi. Drag! 10 Kryptonite Hanover vann från exakt samma utgångsläge senast (autostart då) efter en vass avslutning. Travade då barfota fram för första gången och det blir samma balans igen vilket är intressant. Är under utveckling och uppvisar hästen samma fina fart igen kan han runda samtliga här. 6 Gandalf Jaam vill troligen också till spets efter två raka segrar från den positionen. Nu tror vi ju inte att det blir så men hästen känns ändå inte helt borta om Moberg hittar en position i den främre träffen. Tuffare motstånd den här gången måste ändå tas med i beräkningarna. En av flera med chans. 3 Timetomakeitrite är heller inte helt avsågad i spetsdiskussionerna och kommer någon av de andra startsnabba hästarna bort kan Oskar lägga beslag på spetsen. Annars är det troligt att ett rygglopp söks och då kan hästen avsluta rappt vilket han visade senast efter sen lucka. Amerikansk sulky aviseras trots voltstart!

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

VAR MED PÅ LIRARENS JACKPOTSYSTEM! Andelsspelen hos vår samarbetspartner hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

 

DUO SER STARKAST UT – VI STRECKAR ÄNDÅ PÅ!

 

Avdelning 2

Ranking A: 7-11

B: 1-5-2-4-3-14-15-12-8

C: 10-9-13-6

 

SPETSSTRIDEN

1 Aurora Borealis lär göra ett försök att försvara sig mot springspårshästarna 6 Very Gone Face och kanske framförallt 7 Joyful Trix som får ses som den knappa spetsfavoriten.

 

ANALYSEN

Ännu ett försök i Diamantstoet som om man går utanför en duo ser öppen ut. Den djärve kan gå för 7 Joyful Trix som om Örjan lyckas ta sig till spets med kan spåra hela vägen. Är en Redén-häst som inlett karriären lovande och som nu fått ett lopp i kroppen tätt inpå den här starten. Att det dessutom blir barfota runt om för första gången brukar sällan vara ett minus så det mesta ser tillfredställande ut för det här ekipaget. Klar förstahäst! 11 Laleh Pellini har sett stark ut på slutet och tagit två raka segrar i fin stil. Räds inte ett offensivt upplägg och Björn brukar knappast ge bort några meter extra. Synar dödens om tempot blir lågt? Allvarlig utmanare.

Bakom den duon är det öppnare där 1 Aurora Borealis från ett perfekt utgångsläge är ett bud. Försöker försvara spets och rygg på ledaren är inte heller otrolig.

Hybridvagn den här gången och det låter smått positivt från stallet. Inte avsågad. 5 Stiernhööks Siri är osäker på benen men besitter fin fart. Från ett snävt startspår kan det bli en tappstart men stoet kan sedan göra en del grovjobb själv på vägen och det låter inte som att Kajsa räds för att ta dödens. Outsider.

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

VAR MED PÅ LIRARENS JACKPOTSYSTEM! Andelsspelen hos vår samarbetspartner hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

 

VERY KRONOS HAR FÅTT SITT GENOMBROTT!

 

Avdelning 3

Ranking A: 4

B: 10-5-8-1-3-7-11-2-9

C: 6-12

 

SPETSSTRIDEN

1 Mindyourvalue W.F. är snabb från star men frågan är om man är beredd att ta emot 4 Very Kronos.

 

ANALYSEN

Veckans guldlopp återfinns på traditionsenlig plats som V75-3. Här återfinns också veckans bästa singelstreck i 4 Very Kronos som nu blommat ut på allvar eller vad ska man säga efter världsrekordet näst senast och den starka insatsen senast från dödens. Här talas det om skor på hovarna för att spara dem till finalen men hästen har vunnit på den balansen förr och borde nu skaffat sig en viss respekt bland motståndarna så Erik kan komma till ledningen direkt. Väl där över lång distans finns det ingen anledning att tro på en sämre insats än tidigare och då motståndet inte ser ut att vara av värsta sort den här gången så blir det ett singelstreck. 10 Esprit Sisu flaggade vi för en del senast men hästen kördes då inte så offensivt som vi trodde på förhand. Avslutade ändå rappt när luckan väl kom så formen verkar fortsatt vara fin. Trivs över lång distans där det blivit sex segrar på tolv försök och då han är härdad mot tuffa hästar sedan tidigare bör hästen placera sig långt fram. 5 Antonio Trot har suttit fast i två raka lopp efter lång vila och det är nog läge för att en bra insats den här gången. Den långa distansen är ett plus och från stallet säger man att det kommer att bli segrar i guld under vintern. Vid gardering. 8 Milligan´s School är som alltid en häst man inte kan räkna bort i några sammanhang. Nu blev läget uselt och det är troligt att Ulf försöker hitta ner i banan smidigt. Passivt körd senast och luckan kom sent vilket gjorde att hästen inte var tom i mål. Duger normalt sett långt.

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

VAR MED PÅ LIRARENS JACKPOTSYSTEM! Andelsspelen hos vår samarbetspartner hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 ROMME – Nästagångare
Nästa artikelInför V75® (dubbeljackpot): Bergh kommer att ha bråttom med storfavoriten

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.