V75 system och analys till Gävle 21 maj 2016

41

v75 system

Då har V75-cirkusen kommit till Gävle och det är bara en vecka kvar till Elitloppet. Spänningen stiger… vilken av hästarna i avdelning 7 visar sig starkast till slut.. jag har min misstankar men tar med några till eftersom de övriga loppen inte ser så streckkrävande ut som jag tyckte i början av veckan. Nu kör vi!

 

AVD 1

1 SEEDORF O.M.F hade jag som spik i början på veckan. Höll bra senast och står kanonbra inne i loppet på pengarna och dessutom är det perfekt läge. Varför spikar jag inte då? Jo…

5 BULL YOUNG fastnade på hjärnan.. Bergh vet hur man kör över längre distanser och denna kusen är urstark. Går ekipaget bara felfritt så kan de tugga ner min etta.

 

AVD 2

11 WOLLAFUR får mitt tips här och det blir mitt enda streck i loppet. Varför? Jo… Kihlström sitter upp igen och ekipaget höll bra i tredjespår senast… står kanonbra inne på pengarna… har en ruskig speed och denna gången räknar jag med att Örjan smyger…. Kul spik om det blir lite fart på loppet. Annars vinner nog TELLMEASTORY…

 

AVD 3

2 USAIN SWING får ett lyxstreck här… var slagen på linjen senast och blir spännande att se på kort distans.
3 PREMIER KRONOS vann efter en rykande spurt senast och måste med eftersom formen verkar sitta där och kusen gör fina instaser mest hela tiden.
4 JEPPAS MAXI kan man SPIKA om man har ont om streck. Två starter i kroppen nu och formen närmar sig toppen. Finns väl en risk att det blir dödens här men det brukar inte störa detta smspelta ekipage nämnvärt men 1640 gör att jag gaddar.
5 ONLY ONE WINNER kastade in handduken efter att ha blivit het i spets senast. Tränat finfint efter det och kastar skor + helstängt på nu. Se upp!
8 STAR ADVISOR JOLI vann från dödens sist och kändes hur stark som helst enligt kusken. Gör säkert ett bra lopp oavsett position här.
9 FRIDERICUS hoppade i starten senast men har gått som en raket före det. Flyger säkert lågt över upploppet och kan hinna fram.

 

AVD 4

12 TANGEN HAAP får mitt tips här utan någon som helst tvekan. Vann samma lopp förra året (iofs från start) men jag litar på att Björn Karlsson kör offensivt från tillägg och blir svår att stå emot på slutvarvet. Kusen är både stark och snabb vilket gör att han får en bra start och sen ger sig fram i dödens. MANGLA NER DOM BJÖRN!

 

AVD 5

2 CLAUDIUS ZAZ satt fast senast och såg kanonfin ut och måste med från detta fina läge. Antingen nöjer Uffe sig med att ligga kvar i andraspår eller utnyttjar de sina sparade krafter… drar till spets.. och leder runt om.
7 CEASAR SISU var en tänkbar spik för mig här innan jag fick infon om föregående häst… var hur fin som helst från spets i årsdebuten och är ju inte sämre med det loppet i kroppen. Barfota runt om och öppet huvudlag.
4 och 5 ska med vid gardering.

 

AVD 6

5 ADRIANS GIRL kan även den vara en spik på småsystemen. Fått behandling för ett framknä och tagit det lite lugnt men har tränat bra, läget är toppen och det blir barfota runt om.
7 AUGUSTA tror jag Örjan kommer att ladda med här. Skrällchans från spets eller rygg ledaren.
12 LEGOHOLM ZON har absolut kanonform. Siktar nog på finalen och kanske inte gör sitt yttersta här men med en fin rygg kan det skrälla till.
13 ERICA och Kontio passar fint ihop. Har gjort fina insatser efter galopp i de två senaste starterna. Felfritt nu så kan det gå med den Flygande Finnen i sulkyn.
14 KIRIN DE ZEUN hade jag lirat senast men det blev tyvärr galopp. Därför tar jag med den med hjärtat denna gången… Erik A kanske kan få lite snurr på den med lite fina ryggar.

 

AVD 7

1 NIMBUS C.D. imponerar mer och mer på mig för varje start. Äntligen ett smaskigt läge och här kan det bli spets runt om.
2 MAGIC TONIGHT testades inte speciellt i årsdebuten. Walmann och Kihlström vet säkert vad de gör och denna starten blir intressant. Fågel eller Fisk i år?
3 VÄSTERBO HIGHFLYER låter Redén oroväckande nöjd med. Barfota runt om och stängt huvudlag. Rysare med lucka!
8 MOSAIQUE FACE måste med eftersom man aldrig vet var man har Ludde men antagligen kör han så länge lampan lyser. Kommer det att funka eller inte?
10 ED YOU kan få det perfekta loppet här om Ludde ångar på… har riktigt fin form och kanske glöms bort här pga spåret.

 

V75-system till Gävle 21 maj 2016

1: 1, 5
2: 11 Wollafur
3: 2, 3, 4, 5, 8, 9
4: 12 Tangen Haap
5: 2, 7
6: 5, 7, 12, 13, 14
7: 1, 2, 3, 8, 10

LYCKA TILL!

Alltomtrav.info

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.