V75-tips till finalerna på Solvalla

38

V75TIPSET

Solvalla 7/2 Finaler och Jackpott

Anders K Brekke och Stepping for Money är det jag främst ser fram emot på lördag. Annars tycker jag att Solvalla och Jackpott suger.

V75:1 Lopp i benen.
7 Art on Line var bra på Axevalla. Värre spår denna gång och jag tvekar. En av flera, inte mer än så. ”Willy Hoffas” luring är 1 Rebellion. Den köper jag rakt av. Två formhöjande lopp i benen och lite bortglömd på strecken. 6 Västerboonthenews är vass, jag vet det. Men räcker det? Skipar Art och kör på tre hästar.
1,4,6

V75:2 Treprocentare?
Jag blev glad när jag såg att rankingprogrammet inte vaskade fram 7 Calvin Borel som klar. Istället bjussas det på en treprocentare som A-häst. 5 Spirit Real med Takter är mitt jackpottdrag. Calvin måste ju givetvis med. Det sägs ju att det var banan i Frankrike som spökade sist och därav diskningen. Även 4 Liberty Face får plats.
4,5,7

V75:3 Spik!
Jag såg 2 Digital Ink på Mantorp vid Lucia. Den såg slagen ut när hästarna gled ut på upploppet. Noras Bean var förbi om jag inte minns fel. Men Inken ville inte förlora och hittade energin som krävdes för att vinna med halva längden. Imponerande. Örjan igen och jag tvekar inte.
2

V75:4 Inte med hjärtat.
Man skall undvika att spela trav med hjärtat. Det har nämligen kostat mig mycket pengar genom åren. Alltså spikar jag inte 9 Stepping for Money. Brekkes gråa skäggstrån kommer vaja högst oavsett om kusen vinner eller inte. Han är trav och han är alldeles formidabel att beskåda och lyssna på. Jag önskar honom all framgång han kan få. Men jag plockar med 4 Nadal Broline och 3 Amor Winner också.
3,4,9

V75:5 Ta alla ni ser!
Först tänkte jag spika 14 Alvena Take It. Springspår från tillägg skulle borga för en fin och elegant resa tänkte jag. Sedan kände jag att det kanske inte alls var så säkert. Hela loppet är ju galet jämt och jag låter plånboken bestämma garderingsvolymen.
5,7,9,10,14,15

V75:6 Har bara råd med två.
8 Oliver Kronos hade varit spik från annat läge. Tar med 3 West Wing också. Känner att det kan vara läge för revansch där. Förlorade på Åby mot Oliver Kronos men står bättre till idag.
3,8

V75:7
Canaka B.F har typ 4 miljoner mera på kontot än pengatvåan i loppet. Ändå så lämnar jag den utanför. Står ensam på 2180 och jag tycker inte formen verkar vara så bra att det skall räcka. 12 Tomorrowland är min vinnare fast även den står byngligt till. 14 Jaguar Broline och 6 Dixie Exclusive får också plats.
6,12,14

972 rader 486 kr
Sex rätt förra veckan. Spelade för 288 kronor och fick in 192. Det är således en förlust och en skitomgång. Inget annat!

Nicklas Svalmark

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.