V75-tips till Jägersro 6 januari

96

V75TIPSET

Välkomna!

Som ni kanske ser så har vi fått ett nytt fräscht utseende på Alltomtrav och i och med denna förändringen kommer vi även att  få en ny V75-tippare som gör sig redo för att börja Lördagen den 13 januari.

Till denna omgången på Jägersro är det tre travtokiga killar med tillsammans nära 100 års erfarenhet av travet som gästar oss med sina tips till Jägersro. SSe bild nedan för hela systemet:

tips_jägersro

Första tankarna kommer här nedan – som ni ser så var basen Örjan och The Untersteiners.

AVD 1
PANORAMIC med Örjan kanske inte kommer iväg så bra i starten men med Örjan i vagnen så borde det bli en fin resa över 2640. Tänk bara på att den har viktigare lopp framför sig. MR ARKANSAS ROSE gick som ett skållat troll till slut senast och kan vara en rolig skräll. VIVO PER LEI kan kanske Takter lura först om det blir överpace.

AVD 2
HANK VON HÅLERYD höll bra i dödens senast och måste med på kupongen. CASH LANE blir bara bättre och bättre – roligt streck.

AVD 3
ALLABALLAKAITZ har lite chans om det blir spets. EDWARD ALE en gammal topphäst som är tillbaka och kan räcka mot detta gänget. NAHAR är svårbedömd men vi vågar inte lämna den 11-årige valacken utanför kupongen.

AVD 4
ELLIX RHYME kan överraska med bra löpning. TEEHEE kan vinna från spets med startspecialist i sulkyn om Miss Prelong bommar. WILD CAT uppåt i form och kan slå av alla på linjen.

AVD 5
DIOTIMA F var lite seg senast men är snabb ut och kanske kan leda hela vägen.

AVD 6
Svårbedömt. Se vårt senare system

AVD 7
GEORGIE MAE har full form och bra fart. Kan vinna både från spets och bakifrån.

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.