V86 System och Analys från Andelsbaren

282

v86 tipset andelsbaren

V86 på Åby och Solvalla. Det ser ut att bli en klurig omgång med fina pengar på V86 den här gången också. Jag har läst och analyserat jättemycket och tror mig ha hittat 3 bra spikar och kommer därför att spika i 3 lopp.

Bästa spiken: Knifetownwinner (avd 2 )

Näst bästa spiken: Callmeawinner (avd 3)

Chansspiken: Stonewashd Diamant (avd 7)

Omgångens lås Avd 5 : 7 Magic Happens och 9 Cashback Pellini

 

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om fina pengar på v86 så hittar du andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” här:

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V86 System och analys

V86-1

I dagens första avdelning kommer jag ta med alla hästar eftersom jag har otroligt svårt att hitta en solklar vinnare här. Jag hoppas på skräll och rankar 7 Raggamuffin som vinnare, i skrivande stund spelad 5%. Favorit är 6 offshore man spelad till 34%. Han kommer hit med 2 raka övertygande segrar och jag tror också det är därför han är favorit. Nu är det kortlopp och man startar från 6spåret. Får han inte ledningen här så kommer han få gå ett hårt lopp.

Ranking: 7-6-2-3-4-1-5 Res: 6-7

 

V86-2

Min bästa spik 8 Knifetownwinner ser ut att bli stooor favorit och det är befogat. Vilka prestationer han står för om och om igen. Jag tror loppet kommer köras i ryggar och det har gått bra förut. Jag tror att Nicklas kommer servera sin häst ett fint lopp för att ta ett kommando sista bortre rakan och bara gå undan.

Motbuden? Ja vilka ska jag varna för? Nr 6 Great king wine som brukar göra riktigt bra starter. Gick bort sig senast med ny kusk då så vi glömmer den starten. Nu är Stefan Söderkvist tillbaks i sulkyn och då ska man räknas.

11 Forecast En häst som jag gillar skarpt och brukar trivas när det blir lite kallare ute och det har det bivit nu i dagarna. Går fantastiskt i sina bästa stunder och Örjan vet precis vart han har hästen och med lite klaff är man långt fram.

Ranking: 8 Res: 6-11

V86-3

Här kommer min andra spik som även hon ser ut att bli favorit 3 Callmeawinner som kommer hit med en övertygande seger vid förra starten och visst finns det hästar emot här och ja det är stolopp och dom har ju en tendens att skrälla men jag tror ändå att man är bästa hästen i fältet och kommer förmodligen till ledningen ganska så omgående och där dessutom värsta konkurrenten har det sämsta möjliga spåret. 12 Cheerful Rivner sämsta spåret och hur ska man lösa den här uppgiften? här luktar det jobbig resa där man kommer få köra sig till dödens och ligga där för att sedan försöka plocka ner favoriten på upploppet. Ska man lyckas med det ska hon vara riktigt bra och jag tror inte att man rår på min spik. 6 Velvatter En jättebra häst som inte var så bra i förra starten och jag vet inte om hon var sjuk eller om det bara var banan eller något annat som gjorde det. Man skulle kunna vara med och slåss om segern om allt är bra med henne men jag tror inte man har formen för att slå min spik.

Ranking: 3 Res: 12-6

V86-4

Enligt mig det svåraste loppet i omgången där vi kommer ha en stor favortit i 3 Tinten kommer från 2 raka segrar men går upp lite i klass och får svårare emot här. Jag tycker kanske att han har bra chans och säger inte att han är borta på något vis men jag har hittat några roliga drag här.

Min vinnare i loppet är 4 Iglesias Boshoeve som har gjort sina sista starter på ett bra vis. Har inte varit sämre en 5a på sina 5 senaste starter. Har dessutom gått i tuffare lopp än favoriten och står på tur för en seger.

Nurmos kommer hit med 12 Dallas Brick som visserligen har ett svårt läge. Men här har han vinstchans Jorma har 3 raka top3 placeringar med hästen och här är det säkert i ordningställt.

Vill oxå varna för 11 Massives Mistress som är helt missad av spelarna. Hon kommer med 2 raka andraplatser och en 3e plats och bör absolut räknas. Med lite tur och endel skicklighet från Ulf Ohlsson tror iallafall jag att man kan vara med där framme och slåss och till 1% ser jag ett enormt spelvärde.

Ranking: 4-12-11-3-10-6-7-2-1-8 Res: 9-5

V86-5.

Mitt lås i omgången och jag kommer låsa på dom 2 bästa hästarna i avdelningen. Vi har som min förstahäst 7 Magic Happens som har haft problem med galopper innan förra starten och jag vill tro att man har hittat orsaken till dessa. Sist gick man felfritt och gick in på en andraplats efter ett bra lopp. Galopperar han inte här så tror jag på vinst!

Min andra häst i loppet är 9 Cashback Pellini som även han haft lite problem med galopper men jag anser att någon av dom kommer gå felfritt och då vinner den.

Jag kommer låsa på dessa 2, jag ser inte vem som ska kunna utmana här om dom går felfritt.

 

Rank: 7-9 Res: 2-14

 

V86-6

Helt öppet lopp som är väldigt jämnspelat och jag har jättesvårt att hitta en vinnare här så jag kommer strecka på. Favorit är 9 Deep Sea 23% som kommer med 2 raka segrar och har gjort det i övertygande stil. 3 Definitif Launcher 22% Kommer med 3 raka vinster och jag tycker man är en bättre häst och man har även ett bättre spår.

5 Castor Brick 20% kommer också hit med en bra rad visserligen missade man i förra starten men innan det har man 2 raka segrar.

Vill varna för 7 Evander Am 7% som är en kapabel häst och får man en fin smygresa här kan man mycket väl plocka ner övriga!

Ranking: 3-9-5-7-1-2-10-12 Res: 8-11

V86-7

Min sista spik blir Untersteiners Diamant

11 Stonewashd Diamant 33% har gjort det hur bra som helst sista tiden och hon har bra form. Har gått ganska tuffa lopp och inte varit sämre en 3 dom senaste 7 starterna. Jag tror att det är en ganska tacksam uppgift för min sista spik och vem ska kunna stoppa henne? spåret? Ja kanske men jag tycker ändå att kapaciteten borde räcka för att runda konkurrenterna och vinna loppet i fin stil.

Ranking:11 Res: 2-3

 

V86-8

Svårt lopp åter igen där 1 Coogan blir favorit till 41% just nu men jag tycker att det är på tok för mycket. Visst har man gjort det bra dom senaste starterna men mot ganska mediokert motstånd. Nu blir det tuffare emot och jag rankar honom 3a i det här täta loppet.

Jag väljer istället att ranka 6 Man at work som vinnare i loppet. Gått tuffare lopp men har haft lite otur tidigare. Nu har han ett bra spår och galopperar han inte så tror jag att han vinner. Jag streckar på lite här och tar med några till.

Ranking: 6-1-3-2-4-7-10 res: 8-12

 

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om fina pengar på v86 så hittar du andelen ”ALLTOMTRAV.INFO” här:

https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

 

SYSTEMET

1-2-3-4-5-6-7 Res: 6-7

8 Knifetownwinner Res: 6-11

3 Callmeawinner Res: 12-6

1-2-3-4-6-7-8-10-11-12 Res: 9-5

7-9 Res: 2-14

1-2-3-5-7-9-10-12 Res: 8-11

11 Stonewashd Diamant Res: 2-3

1-2-3-4-6-7-10 Res: 8-12

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.