Vann 4,5 milj: ’Sagt att de älskar mig…’

19

Daniel Rudquist, 35, spelade in 4,5 miljoner kronor till 18 av hans kunder.

Själv missade han att köpa en andel.

– Det är klart man är lite ledsen, men jag är så oerhört glad för mina stamkunder. De har ringt och sms:at och sagt att de älskar mig och kommit med lite bidrag, säger Daniel i Servicekiosken i Alingsås.

Under lördagen avlöste skrällarna varandra på V75. Enbart sju rätt på spelformen gav 3,1 miljoner kronor.

Den största vinsten i landet drog Direkten Servicekiosken i Alingsås in. Totalt spelade butiken in 4 587 775 kronor på sitt andelssystem som 18 kunder får dela på.

Hjärnan bakom systemet: Daniel Rudquist, 35.

– Det har varit mycket samtal och lite sömn sedan vinsten, säger han till Trav365 och skrattar.

Bestämde sig i måndags

På systemet valde han att spika 8 Aron Palema i V75-5 och 1 On Track Piraten i V75-6. Men redan efter att jätteskrällen, noll-procentaren 7 Orkide C.D., vann i den första avdelningen, förstod Daniel att det skulle bli stora pengar, när han följde loppen i butiken.

– Redan innan V75 hade jag räknat med en halv miljon ungefär, men nu blev de ju lite mer än så. Snacket innan var ju att Nancy America skulle vinna den första avdelningen men jag hade sett senast att Orkide C.D. hade suttit fastlåst med rubbet kvar, säger Daniel Rudquist.

Hur tänkte du när du gjorde systemet?

– Jag valde att plocka bort en hel del andrahandsfavoriter. Och jag ska erkänna att 6 Workout Winner (skrällvinnaren i V75-3) var min första spik, men jag blev lite feg och streckade fler hästar där. Men jag bestämde mig redan på måndagen för att spika Aron Palema och On Track Piraten.

Hur tänkte du när du såg att häst efter häst gick in?

– När det var 100 000 i utdelning redan efter tre avdelningar förstod jag ju att det skulle bli pengar. Efter den fjärde avdelningen hade jag en stor klump i magen och tänkte: ”här gäller det att hålla hårt i kupongen”.

”Hoppade och jublade”

Inför den sista avdelningen hade Daniel med sex hästar på sitt system. Tre av hästarna galopperade men taktikern Björn Goop kunde styra in 8 Heartbreaker V.S. som etta i mål och vinsten var klar.

– Det kändes som jag skulle skita ner mig, nej, men skämt å sido. Det var några andelsvinnare som stod i butiken tillsammans med mig och vi hoppade och jublade.

Totalt får de 18 kunderna en kvarts miljon vardera. Daniel, som gjorde systemet, hade ingen andel själv.

– Nej, jag hade ju inte det. Jag hann inte köpa då en i personalen blev sjuk, och jag fick springa som en jojo i butiken för att hinna göra klart alla våra andelsspel. Det är klart man är lite ledsen, man hade ju kunnat ta en eller två dagar extra ledigt och det hade blivit lite finare julklappar. Man får bita i det sura äpplet.

Daniel har dock inte gått helt lottlös. 95 procent av vinnarna är hans stamkunder som kommit med lite bidrag till honom efter miljonvinsten.

– De var lite ledsna över att jag inte hade någon andel och har kommit med några tusenlappar här och där. Men jag är så glad för deras skull. Vi har varit så nära miljoner förut men haft stolpe ut, och jag är glad att de orkat härda ut. En av vinnarna har precis blivit arbetslös och de har ringt och sms:at och sagt att de älskar mig, säger Daniel och fortsätter:

– Ett äldre par som var med på en andel satt hemma i soffan och bara skrek ut sin glädje. Han sa till mig att han trodde han skulle bli vräkt från lägenheten.

Till sist, hur fortsätter ni att fira det här?

– Vi har redan firat lite med tårtor, och det kommer bli mer tårtor. Men jag har nog inte riktigt förstått det här än och är fortfarande i chock, avslutar Daniel Rudquist.

Så såg systemet ut som gav 4,5 miljoner kronor:

V75-1: 9 hästar. Vinnare: 7 Orkide C.D.

V75-2: 7 hästar. Vinnare: 11 Island Life

V75-3: 5 hästar. Vinnare: 6 Workout Wonder

V75-4: 8 hästar. Vinnare: 9 Carabinieri

V75-5: 8 Aron Palema

V75-6: 1 On Track Piraten

V75-7: 6 hästar. Vinnare: 8 Heartbreaker V.S.

15 120 rader. 600 kronor per andel.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Vann 4,5 milj: ’Sagt att de älskar mig…’

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikel”Han var ensam på banan i dag”
Nästa artikel”För mig är det en jättechans”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.