Vann 8,5 miljoner – tack vare reserv

27

Den välkände spelprofilen Anders ”Målarn” Johansson har gjort det igen.

I lördags spelade han in drygt 8,5 miljoner kronor på V75 till Coop Forum Sisjöns kunder.

– De tycker att han är fantastisk, säger Ralph Bech, spelansvarig i butiken, till Trav365.

Det var för nio år sedan som Ralph Bech, spelansvarig hos Coop Forum Sisjön, frågade kunden Anders ”Målarn” Johansson om han kunde tänka sig börja göra andelar till V75 åt butiken.

– Han tyckte det skulle vara en kul grej och svarade ja, berättar Ralph Bech för Trav365.

Ralph Bech ångrar nog inte att han ställde den frågan till Anders Johansson, för nu, nio år senare, har han spelat in drygt 40 miljoner kronor till butikens kunder.

Den vinsten som sticker ut mest är den från 2013 när ”Målarn” spelade in 23 miljoner kronor.

2017 har spelprofilen inlett sylvasst, redan på nyårsafton spelade han in två miljoner kronor och i lördags ”fyllde” han på med ytterligare lite drygt 8,5 miljoner kronor.

”Vann tack vare reserv”

Anders ”Målarn” Johansson spikade On Track Piraten med Johnny Takter och Thai Navigator med Björn Goop i lördags. I kallblodsloppet fick han in vinnande Gärdsjö Aragon som självvald reserv. Totalt delar 608 kunder på jättevinsten, lite drygt 14 000 kronor per kund, som hade betalat 155 kronor för att få vara med.

– Det kan man fråga sig, skrattar Ralph Bech när vi frågar om vad som hände i lördags och fortsätter:

– Vi tog väl ungefär 1/5 av potten i lördags, och det är fantastiskt roligt. Det var ju bara fyra veckor sedan som Anders spelade in två miljoner kronor på nyår. Det är riktigt, riktigt roligt och glädjande att så många kunder får vara med och dela på vinsten.

Vad är kundernas reaktioner?

– De är jätteglada så klart, och några är lite i chock. Vi fick ju in Gärdsjö Aragon som reserv i kallblodsloppet och många kunder hade inte observerat de, så de visste inte om att vi hade vunnit så mycket pengar.

”På den vägen är det”

Vad har du att säga om Anders ”Målarn” Johansson som spelar in miljon efter miljon?

– Han har en förmåga att alltid vara där, han är väldigt duktig och sedan sitter han också på mycket kontakter. Han är inte rädd att gå på sina idéer, oavsett om det är en andrahandsfavorit eller en skräll, har han en idé så ska det mycket till för att han ska släppa den, säger Ralph Bech och fortsätter:

– Thai Navigator som han spikade i lördags sa han till mig redan onsdag den veckan.

Vad säger kunderna om Anders?

– De tycker att han är fantastisk, och han står väldigt högt i kurs bland kunderna. Anders är ju en gammal kund till oss och han gick här hos oss redan när vi öppnade butiken, och jag tyckte han var duktig så efter ett par år så frågade jag honom om han ville göra V75-system åt oss, och på den vägen är det.

Nio år och drygt 40 miljoner senare?

– Haha ja, precis, säger Ralph Bech och avslutar:

– Av förståeliga skäl så är det full rulle i butiken, min personal satte in över två miljoner på kundernas bankkonton bara under söndagen och det är fantastiskt.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Vann 8,5 miljoner
– tack vare reserv

Föregående artikelStjärntränaren åtalas för avsiktlig dopning
Nästa artikelKallblodslandslaget snart klart

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.