En riktig Luring!!

200

 

 

 

 

 

 

TILLISTUSING

Förra lördagens spel är bara att glömma. Kolnes X.O var på väg mot spets men galopperade så vi fick ju aldrig se om den hade kapaciteten eller inte. Micke J bommade  starten med några meter och därmed fick han överforcera hästen i jakten på spets.

Nu över till lördagens fantastiska tävlingar på Åby med olympiatravets final som pricken över i.  Det kryllar ju av hästar som kan vinna med ”rätt” lopp, och man blir sugen på att spela på hur många som helst.  Mitt tidigare drag Dont Wear PJ:s är en stark kandidat men jag tror inte oddset blir lika bra den här gången och dessutom möter den massor av kanonston och jag är lite rädd för att det blir tredje eller fjärde invändigt när klungan ”satt” sig..  Tredje invändigt kan ju vara bra på Åby men jag tycker inte oddset är så högt som jag önskar.  Den måste med på varje seriös V-75 kupong i alla fall.  Nästa eventuella drag är Cobol Queen i V-75-2 som gjorde ett fantastiskt lopp senast och Erik A låter väldigt optimistisk på chansen.  Men jag väljer bort den med då Nybrink har den som sitt första drag…

Lördagens spel blir istället på en riktig kanonhäst med lite krångligt läge. Världens bästa kusk sitter upp bakom Luringen Palema i V-75-6 och ser ut att bli helt bortglömd.  Det betyder att Luringen kan följa med i ryggar ända fram till upploppet och spela ut hela sitt register på upploppet. Då hjälper det inte att flera hästar får chansen på open stretch.  Han vinner detta lätt .  Jag hoppas på minst 15 ggr pengarna, och med den spik på Dagens Dubbel kan oddsen bli en bra bit över 100 ggr.

Kör en riktig luring Johnny !!

Lördagens spel:  Häst nr 11 Luringen Palema, V-75-6 , Åbys lopp 10,  100 kr vinnare.

Kvar efter lördagens spel: 1 212 kr.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.