Pluggade till tenta – vann 3,2 miljoner

79

Trav365:s expert Pontus Chorell satt och pluggade till tenta – då spelade han in 3,2 miljoner kronor på V86.

167 personer får nu dela på vinsten – drygt 19 000 per andel.

– Grymt kul naturligtvis, säger Pontus Chorell till Trav365.

Skrällarna duggade tätt på V86 under onsdagen och ingen lyckades pricka in alla åtta rätt.

Trav365:s experter Pontus Chorell och Mathias Blomquist spelade dock in drygt 3,2 miljoner kronor – i särklass mest i Sverige.

Pontus Chorell satt och pluggade till en tenta – mitt under pågående V86-tävlingar.

Nu har gänget bakom Vinnatillsammans.se spelat in drygt 38 miljoner kronor sedan de drog igång i slutet på mars tidigare i år.

”Borde pluggat mer”

– Grymt kul naturligtvis, och det är så roligt att se folks reaktioner när vi vinner, det är det som är det roligaste, säger Pontus Chorell till Trav365 och fortsätter:

– Det här är väl inte den pengamässigt bästa månaden för folk så här inför jul, och det är välbehövliga pengar för många och de flesta som var med och vann i går hänvisar just till det, att det var välbehövliga pengar inför jul.

Pontus Chorell skrev under torsdagen en tenta på Örebro Universitet, och mellan loppen under onsdagen försökte han plugga.

– Jag försökte så gott det gick, men det är ju så tajt mellan loppen och sedan var det så spännande, så jag borde nog pluggat mer, skrattar Pontus Chorell.

”Kunde tagit hela potten”

Hur såg systemet ut?

– Vi hade spik på Mr Perfection och Mountain Cleaver, och sedan hade vi lås på Lotus Gil och Casanova Sisu.

Vart missade ni?

– Vi missade på Quatre Star där vi hade sex hästar, och vi hade med måltvåan Leia Skywalker och det strulade ju lite för den under vägen, annars kanske den vinner det loppet.

Nu stannade Matte och Pontus andelssystem hos Vinnatillsammans på sju rätt, men trots det kammade de alltså hem drygt 3,2 miljoner kronor. 167 personer hade köpt in sig för 264 kronor, och får nu drygt 19 000 kronor tillbaka.

– Av de pengar som delades ut i går så tog vi drygt 1/3 av de pengarna, och de känns så klart jättebra. Det var dock inte långt ifrån att vi tog hela potten, och det var lite samma sak för två veckor sedan, säger Pontus Chorell.

”Nästan overkligt”

Pontus Chorells pappa Per-Arne är den som ligger bakom andelssajten, och han kan se tillbaka på ett starkt 2016. Sedan starten i slutet av mars hade de spelat in drygt 38 miljoner kronor.

– Det är nästan overkligt, det ska egentligen inte gå att hålla det på så många system över så lång tid, vi kommer verkligen få jobba för att försvara de siffrorna, säger Per-Arne Chorell och fortsätter:

– Vi har spelat in drygt 38 miljoner och har satsat drygt 22 miljoner, det innebär att vi ligger plus runt 16-17 miljoner kronor på nio månader och det är fantastiska siffror.   

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Pluggade till tenta
– vann 3,2 miljoner

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelHan jagar nionde V75-segern i år
Nästa artikelStallen fulla – här är tävlingshästarna

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.