V75 analys och V75 system till Boden 18 juni 2016

37

v75 system boden 18 juni

Ännu ett kvällstrav och den absolut bästa tävlingskvällen som någonsin har körts på Bodentravet det kan jag nog lova. Jag har tagit fram ett V75 system till denna spännande omgång och som vanligt är det en hel del gäster från andra sidan gränsen och de brukar ha lite pengar på sig och stå ganska bra inne i de svenska loppen när de gästar.

Denna gången blir det bara två spik från mig men de känns ganska klara… åtminstone i kallblodsloppet där jag tror till 100% att min spik ska ge oss revansch från förra gången han fick förtroende som spik men fick ett omöjligt lopp… denna gången ser förutsättningarna mycket bättre ut. Då kör vi…

 

AVD 1

1 ANDOVER STREAMLINE är riktigt startsnabb och jag tror Hanna vill leda hela vägen här på hemmabanan. Måste med på min kupong… spets eller lucka från rygg ledaren…

7 WHITEHOUSE EXPRESS är väldigt fin i jobben enligt stallet och det blir barfota runt om igen. Läget är kanske inte det bästa men jag litar på att Kihlström reder ut detta på bästa möjliga vis. Som jag ser det är det bästa hästen i loppet.

12 DIGITAL CONTROL har startat tätt men har gjort det bra med två raka och skulle det varit några problem hade nog inte Robert tagit ut honom här. Läget är ju helt öken egentligen men hästen är antagligen i sitt livs form och jag vågar INTE plocka bort detta ekipage trots läget på 1640.

 

AVD 2

2 TANGEN HAAP har ett alldeles utmärkt läge här och skulle de bomma spets så tror jag de får överta efter ett tag i alla fall. Jag tycker detta är omgångens bästa spik och tvekar inte det minsta. Antagligen barfota runt om igen om banan tillåter och lämpligt motstånd…

 

AVD 3

1 BARYTON var inte helt slut när den hoppade senast. Kan inte vara med i starten här men är ett roligt skrällbud om Johnny hittar ut!

2 SAMBUCUS P.R. höll bra i tredjespår senast och ska gå barfota runt om nu. Måste med på min kupong i detta öppna lopp.

3 OLEANDER FACE har tre raka andraplatser och är ett rent lyxstreck för mig här. Har egentligen ingen feeling för den…

5 LE CHAPEAU vann säkert från spets senast trots tryck. Bra läge här och det kan bli samma visa igen. Barfota och jänkarvagn igen. Kan vara en spik för de som vill chansa.

7 EBONY BOKO gick väldigt bra till slut senast och skulle det bli lite överpace här kan det räcka ända fram. Jörgens stallform verkar hålla i sig.

9 TWIGS BRIARD ska gå barfota även den. Skulle inte bli förvånad om den tuggar ner det här gänget från dödens om ledaren dämpar tempot… men loppet är inte kört ändå för om det skulle bli tempo så hänger den på bra ändå.. kanske ända fram?

11 EBU B. BOKO har inte visat nåt vidare i år men stallet har siktat på detta loppet. Luring.

 

AVD 4

2 MISS GLADIATOR har faktiskt aldrig slutat sämre än tvåa!? Jag tror hon gillar denna distansen bättre än kort och här blir det sikte på spets och ledning runt om.

5 FINCA BOKO vann enkelt från spets sist. Jorma har kört de tre senaste men nu sitter Erik A upp och det ska vara minst lika bra chans om den går iväg från femte.

6 M.T. KITTY är stark som en björn och står riktigt bra inne i detta loppet. Finnarna vet vad de gör när de gästar Boden.

15 BEVERLY BOULEVARD står väldigt tufft inne och reser nästan över halva jordklotet men Beverly har jag jagat och ger de sig iväg ända upp till Boden så kan jag inte låta bli…

 

AVD 5

3 HAWK CLIFF vann tre raka sen var det nåt knas senast. Sjuk kanske? Men detta är en topphäst och de skulle inte gått ut här om det vore nåt fel. Bra vinstchans.

6 DIGITAL ENGINE har äntligen kommit ifatt sig själv i utvecklingen med kropp och allt… en väldigt stark häst som dessutom visat upp speed på sistone. Förste utmanare!

10 MELLBY CHARMÖREN funderade jag på att chansspika ett tag eftersom han skulle kunna profitera på att mina föregående tips skulle ge sig på en duell men efter att ha studerat de två föregående mer ingående så får det bli en gardering. Rycktussar eller skoryck aviseras. Spännande.

12 M.T. KING OF CASH begriper jag mig inte på och det gör nog inte PG Norman heller… det jag vet är att OM den funkar så blir det åka av så den får sista platsen på min kupong i det här loppet.

 

AVD 6

Här fick jag lite bryderi… har många favorithästar…. LIBERTY FACE… ORDER TO FLY… COLDTOWN… och sen kan nog nån finne få in foten… men jag valde att spika en klasshäst till slut…

1 READY FOR MORE gör comeback och har gått bra efter liknande scenarion förut. Gör de resan upp till Boden är hästen väl förberedd och från detta läget räknar jag med spets och slut. Spik nr 2 och därmed den sista för sista avdelningen löser jag på två.

 

AVD 7

9 ON TRACK PIRATEN… vilken kuse! Jag hade tagit med denna hedershästen från vilket läge som helst. Har kanske lite taskigt läge här med trögisar framför sig men alla skorna ryker nu och jag har sett Piraten svepa värre fält än detta till slut.

10 PROPULSION kommer vi att få se och höra mycket av framöver tror jag. Har en feeling för att detta blir en riktig topphäst och hade inte Piraten varit med hade jag spikat trots läget.

 

Systemet till Boden 18 juni 2016

AVD HÄSTAR
1
1-7-12
2
2-TANGEN HAAP
3
1-2-3-5-7-9-11
4
2-5-6-15
5
3-6-10-12
6
1-READY FOR MORE
7
9-10

 

LADDA NER STARTLISTAN SOM PDF HÄR: 160618_BO_PT_Guide_InD_01

LYCKA TILL!

ALLT OM TRAV

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.