V75 avd 1-3 från TIPSAREN/SPELGUIDEN AB

142

v75 jackpotkopiera

V75 avd 1-3 från TIPSAREN/SPELGUIDEN AB

V75-1: 4 OSKAR RUN har utvecklats positivt detta år och känns klart spelbar när Classe Sjöström får chansen bakom denna spurtare som blir livsfarlig med minsta klaff. 6 S.J.´S TRIBUTE är den troliga ledaren med Rikard N Skoglund från innersta springspåret och givet motbud!
RANKING: A: 4-6-8 B: 1-5-2-11-7 C: 10-9-3-12

V75-2: 12 ÅSRUD VILJA har gjort tre starter mot eliten efter vinterup- pehållet och visat fortsatt fina fartresurser. 12-åringen är vrålspeedig och givet val ur vår duo över korta häcken. 11 STJÄRNBLOMSTER är spurtstark men har agerat aningen segare än under fjolåret. Motbud!
RANKING: A: 12-11 B: 10-7 C: 3-9-1-8-2-6-5-14-13-4-15

V75-3: 5 INTI BOKO är en startkatapult av guds nåde och rusar till fronten mot detta sällskap även om någon mot förmodan skulle prova att svara. Ulf Eriksson kan sitta bakom en spetsvinnare om han kan hantera alla hästkrafter. 10 SEISMIC WAVE utmanar med Sjöström! RANKING: A: 5-10 B: 6-3-4 C: 8-2-11-7-1-9

LÖRDAGENS MILJONDRAG: 10 STRONG HEARTBEAT avd 7

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Dags för V75 BOLLNÄS! https://atg.se/cigarrmagasinet
31 MILJONER I JACKPOT!
Cigarrmagasinet har MEGAFORM! Senaste veckan vi firat stora triumfer både på V64 och V75! Kolla senaste omgångarna när du är inloggad hos vårt andelslag hos ATG! https://atg.se/cigarrmagasinet

TOMAS PETTERSSON INFÖR V75 PÅ HEMMAPLAN
Kanal 75/Alltomtrav

Två pinnar i V75® under juli månad.
Med egentränade hästar.
När travets elitserie kommer till hemmabanan Bollnäs står Tomas Pettersson beredd igen.
– Madame af Djupmyra kan nog inte bli så mycket bättre än hon är nu och är min bästa chans på lördag.

Tomas Pettersson och Jenni Åsberg har var sin tränarlicens men bildar team i #asbergpetterssontrav på Runemogård i Bollnäs.
Sommarformen är riktigt bra. Bara under juli månad har duon noterats för två segrar i V75®.
Fyraårige Herman Hazelaar vann så sent som i söndags ett fyraåringslopp ingående på V75-spelet på Axevalla. En skräll endast spelad på tre procent.
Stallets för dagen bästa häst Madame af Djupmyra krossade motståndet från positionen utvändigt ledaren under Årjängstravets stora dag för två veckor sedan.
I Årjäng handlade det om ett försök i Diamantstoet i STL – på lördag blir det samma serie igen hemma i Bollnäs. 13 Madame af Djupmyra står med 20 meters tillägg i V75-6.
– Madame har ju varit rejäl en tid och gjort bra lopp mest allt jämt. I Årjäng kom favoriten bort vilket gjorde saken lite lättare. Men hon fick ju verkligen kämpa för segern, bra gjort av henne att bita ihop, säger Tomas Pettersson.
Bollnästränaren tycker att det sjuåriga stoet ska räknas igen. Madame af Djupmyra är hans bästa chans av de tre hästarna stallet har med på V75.
– Det ska ju klaffa lite grand med positioner. Alla vet ju att det inte kan stämma varje gång, huvudsaken är att hästen gör ett bra lopp. En förändring den här gången är att hon har slitit hovarna och måste gå med bakskor den här gången.
Hur påverkar det Madame af Djupmyra som tävlat helt utan skor i de fem senaste starterna sedan i maj och gjort bra ifrån sig?
–Det är en ny grej och det är klart att man kan ju inte vara stensäker på hur det kommer att funka. Men känslan är att det ska gå bra.
Hur är formen tycker du – 90-95 procent?
– Jag tycker att den är hundraprocentig. Hon har varit jättefin efter loppet senast också, hon kan nog inte bli så mycket bättre än hon är nu.
Brakar du fram utvändigt ledaren eller ledningen om du får chansen från tillägget?
– Tycker inte att man inte ska låsa sig vid någon taktik från det där läget, men kanske. Fast det är väl klart att det vore tacksamt om hon kunde få lite draghjälp den här gången nu när det blev lite tuffare senast.
Ni har stallet endast en dryg mil från travbanan. Skönt med hemmaplan så klart!
– Det är det ju. Det är alltid lite extra roligt när det är hemmaplan så här på sommaren. Nu får vi hoppas på bra väder också.
Ni har ytterligare två hästar med på det stora streckspelet. 8 The World is Mine (V75-1) är nyttig och har två segrar på fem starter i år. Kan han storskrälla som Herman Hazelaar gjorde i söndags?
– Kanske känns det väl långsökt att det ska bli seger på V75. Om han kan vara på plats är vi jättenöjda. Han fick väl egentligen ett bra smygläge (spår åtta i voltstart) vilket kan vara hans chans att vinna loppet. Han gick med skor senast, nu blir det barfota runt om igen.
2 Musett af Djupmyra (V75-7) är ett sto som ni matchar i bronsdivisionen i STL. Hon är riktigt riktigt startsnabb och läget är passande.
– Hon har ju jättefin form hon också. hoppade ju i Årjäng när vi körde om ledningen och jag fick korrigera henne i första kurvan. Innan det var hon ju strålande fin! Musett känns jätteladdad i jobben inför det här så jag tror att det ska vara full form där också. Men bronsdivisionen är tuff så vi får se hur långt det räcker. Det blir skor bak den här gången då hon inte har fötter för att tävla helt barfota.
Sedan jobbar du som catchdriver även på lördag.
– 3 Knutrappa (V75-2) i kallblodsloppet och 1 Ajlexes Cubano (V75-3) i guldloppet är inga heta segerchanser.

Dags för V75 BOLLNÄS! https://atg.se/cigarrmagasinet
31 MILJONER I JACKPOT!
Cigarrmagasinet har MEGAFORM! Senaste veckan vi firat stora triumfer både på V64 och V75! Kolla senaste omgångarna när du är inloggad hos vårt andelslag hos ATG! https://atg.se/cigarrmagasinet

Föregående artikelInför V75 (Jackpot): Emma-Sara återvänder till ”brottsplatsen”
Nästa artikelKriterielördagen: Ny storsatsning på sport och spel

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.