V75 System och Analys till Solvalla 24 november

433

V75 på Solvalla! Jätterolig omgång som jag tror att jag har lösningen på. Vi kommer få se 2 av Sveriges och världens kanske bästa hästar och hoppas på riktig körning. Kommer Antonio Tabac kunna utmana Propulsion? Jag har hittat omgångens bästa spik i det loppet! Nu siktar vi på 7rätt och jag ska göra allt för att ge er spelare mycket återbäring! Nu kör vi! Jag kommer köra på 2 tidiga lås och 2 spikar för att kunna fylla systemet ordentligt på dom sista loppen.

Bästa spiken: Propulsion (avd 6)

Näst bästa spiken: Global Unprotected (avd 5 )

Omgångens lås bästa lås Avd 1: 1 Very Kronos, 5 Dear Friend

Omgångens Chanslås Avd 2: 1 Xanthis Brazil 5 Cobbys Olifant och 9 Caligula.

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om fina pengar på v75 på Solvalla så hittar du andelen ”Allt Om Trav” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V75 System och analys

V75-1

I dagens första omgång ser 1 Very Kronos ut att bli favorit och är min förstahäst i loppet. Fantastisk kapacitet och väldigt bra i sina ljusa stunder galopperar ibland med kan man hålla ihop tror jag att man vinner. Pågrund av galopprisken vill jag köra mitt bästa lås i omgången och varnar för 5 Dear Friend som också har en enorm kapacitet. Härifrån tror jag att man kommer iväg bra, jag tror dock att det kan bli dödens men hon är tillräckligt bra för att vinna loppet därifrån ändå. Om inte Veary Kronos har en bra dag på jobbet så kommer Dear friend att vinna. Jag kan inte se någon emot dessa 2 och som sagt kommer jag låsa på dom.

Ranking: 1-5 Res: 2-4

 

V75-2

9 Caligula ser ut att bli favorit men det kommer bli ett jämt lopp och jag ser det inte som en säker favorit. Caligula kommer med 5 raka segrar och en segerprocent på hela 70%. Ja kanske vinner man bara men man har spår 9 och det kan strula lite!

Jag väljer att varna för 1 Xantis Brazil som gjorde det fantastiskt bra sist och kommer hit med 2 raka segrar på bra tider. Jag tror Xantis får ledningen och kommer köra ett högt tempo i hopp om att Caligula inte hinner ifatt. Ser han ut som sist så kommer det vara segerchans. Jag väljer också att varna för 5 Cobbys Olifant kommer även han hit med 2 raka segrar från riktigt dåliga spår. Jag tror absolut att han kan vara med och slåss om segern här om dom andra 2 träter lite med varandra. Kanske kan man få ledningen snabbt och då blir det åka av.

Ranking: 1-9-5 Res: 3-7

 

V75-3

6 Zack Zoomer blir jättefavorit i tredje avdelningen och här tycker jag vi har en favorit att fälla. Jag kommer måla på avdelningen ordentligt och försöka få till en liten skräll här. Jag rankar 1 Vamp Kronos som etta och bästa hästen i fältet. Hon har tidigare haft problem med galopper emellanåt men jag tror att hästen är i ordning och går hon så är hon riktigt riktigt bra. Det finns stor chans att hon gör en 12 blankt tid och då kommer Zack Zoomer att få jobba. Vill även varna för 3 Eldorado B som säkert med kan göra en 12 blank tid. Jag tror favoriten är i fara och att man är spelad till 50% i ett sånt här lopp tycker jag är fel.

Ranking: 1-3-4-7-6-12-2-8-9-10 Res: 5-11

V75-4

En rikligt svår avdelning som kräver den del streck.

Min första häst 12 Ile Saint Louise ser ut att bli favorit och har hög segerchans men har ett dåligt läge och löser det sig inte här kommer det bli jämnt. Enligt mig bästa hästen i fältet! Jag vill varna för 9 Quis Töll som var ruskigt fin förra starten kanske har man hittat formen och då ska man ses med chans. 6 Darling Harbour är också ett måste streck för mig. Sen till min skrällvarning nr 7 Elise Andover 4%! Spelvärde och helt bortglömd. Vart nollad förra omgången men innan det hade man 3 raka segrar och fina pengar insprunget. Som sagt bortglömd.

Ranking: 12-7-9-6-1-2-14-13 Res: 11-3

V75-5

 

Då var det dags för min ena spik i omgången och jag väljer att spika 6 Global Unprotected som har haft otur med spåren sista gångerna och ändå segerstridit och vunnit en av dom på ett övertygande sett. Jag tror man är bättre än klassen och bara vinner det här. Från spår 6 tar man ledningen och kommer köra där och leder runt om! Jag hamrar in spiken för vem ska vara emot?

Rank: 6 Res: 5-2

V75-6

Omgångens bästa lopp med många bra hästar men här kommer ändå bästa spiken. Jag spikar världens förmodligen bästa häst just nu 12 Propulsion. Behöver jag skriva något om honom eller får han tala för sig självt? Har vi någon emot? Absolut Sveriges kanske mest omtalade häst just nu Antonio Tabac. Jag tror dock att det saknas lite för vårat nya stjärnskott och här kommer han möta den tuffaste som enligt mig finns just nu. Vi har även min 2a rankade i loppet Nadal Broline som även han är fantastisk men jag tror inte att hästen räcker till mot Propulsion som kommer göra som så många gånger förut. Vinna!

Ranking: 12 Res: 5-10

V75-7

Storfavorit blir 1 Global Trust 50% Ska han vara så bra så han kan vara spelad 50% mot hästar som Roheryn och Ural? Nej jag tycker man är överspelad och jag tror inte att man vinner här. Jag rankar 5 Roheryn som etta gör starka prestationer hela tiden och bara slagen ordentigt en gång senaste tiden och då var det av en fantastisk 8 Ural dessa är mina förstahästar och dom besitter mycket kraft och stor kämparglöd. Jag har ändå valt att strecka på i loppet då läget är lite klurigt för mina 2 förstahästar.

Rank : 5-8-1-4-7-9-10-11 res : 6-2

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

1-5 Res: 2-4

1-5-9 Res: 3-7

1-2-3-4-6-7-8-9-10-12 Res: 5-11

1-2-6-7-9-12-13-14 Res: 11-3

6 Res: 5-2

12 Res: 5-10

1-4-5-7-8-9-10-11 Res: 6-2

 

Föregående artikelNominera Readly Express till Jerringpriset!
Nästa artikelPropulsion passar bäst i vanlig vagn

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.