V75 Tips + Intervju inför ROMME

145

spelguiden

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V751: 3 JELLO W. såg lysande ut före loppet senast men stökig resa samt tappad sko gjorde att allt slutade i moll och glöm den insatsen. Rally Calle har spetsläge från trean i voltstart vilket innebär tidig tät- känning och bra chans felfri. 7 EXPRESS LOVE kan avsluta sylvasst! RANKING: A: 37 B: 951112 C: 8461210

V752: 1 SANDOKAN liknade en rund miljon som trea senast i en snabb avslutning och Persson låter uppåt. Innerspåret är perfekt för Emilia Leo som kan vinna från ledningen eller vinnarhålet med fritt spelutrymme. 5 KATE RIVER är den troliga ledaren och räknas tidigt. RANKING: A: 1 B: 5123114 C: 9107286

V753: 1 CLICK BAIT kommer från formstallet Melander och från in- nerspåret talar en hel del för att Lennartsson leder länge. Men vi gar- derar med framförallt 4 SEISMIC WAVE som inte är golvad från ett perfekt läge och Magnus får fart på en traktor utan motor. MOTBUD! RANKING: A: 143 B: 675 C: 1198210

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

 

Dagens Glimma Dubbel

Lördagens runda avgörs på Rommetravet. 

I första DD spikar vi Bird Lane som från ett springspår bör spetsa och sen bär det hela vägen. Uppgiften känns väldigt passande! 

I andra DD spelar vi med Dynamite Sensation som är snabb ut och har ett intressant läge här. AM vagn. Friend of Elves är bra för klassen och med tempo så är han given. Galoppen senast glömmer vi! Vidare tar vi med Whispering Pines som känns jättefin i träning enligt Linda Frisell. Kommer från fina insatser på slutet och har nu dragit innerspåret vilket kan vara en fördel då han är snabb ut. Vi kryddar med skrällen Cornerstone som kan blixtra till med jättefina insatser mellan varven. Redo för en riktig urblåsare säger Magnus Träff. Det tar vi rygg på.

DD1: 6 Bird Lane

DD2: 3 Dynamite Sensation, 10 Friend of Elves, 1 Whispering Pines, 7 Cornerstone

Passa på och köp min V75 som du finner här:

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-02-25_23_5

 

INTERVJU MED MAGNUS SVEDBERG

Kanal 75/Alltomtrav

Han är tränaren det lönar sig mest att spela på i landet.
På lördag plockar Markus B Svedberg ut två hästar i samma lopp – och hoppas på seger för båda!

Han blev landets yngste proffstränare när han tog ut proffslicensen 2013.
Tio år senare är Markus B Svedberg ett etablerat namn med 74 hästar i stallet som i fjol slutade på plats 24 i den allsvenska tränarligan med 6,7 miljoner kronor insprunget.
Men tittar man på en speciell aspekt så är Svedberg nummer ett i landet.
Nämligen som spelobjekt.
Ingen annan tränare som gjort minst 1 000 starter sedan 2013 kan matcha hans ROI.
Return On Investment visar återbäringen för spelarna och finns sökbar i databasen travfakta.se.
Svedbergs resultat över 2 210 starter i karriären visar ROI på 113 procent.
Det innebär att varje spelad hundralapp på stallets hästar gett 113 kronor tillbaka och att nettovinsten för den som spelat en hundring i alla lopp är över 28 000 kronor.

Obesegrad från ledningen
På lördag startar landets mest spelvärda stall två hästar på V75, och de ställs mot varandra i silverdivisionen över lång distans (V75-5).
3 Kimi di Quattro har härdats på lördagarna under vintern och kommer närmast från en femteplats i silverfinalen på Solvalla.
– Jag hoppas att formen ska vara som den har varit. Han har tränat utan avbrott och känns likadan. Han är inget träningslejon, men det verkar bra. Distansen ska han nog klara av, han är allround, säger Svedberg om hästen som den här gången får allsvenske kuskchampion Magnus A Djuse i sulkyn för första gången.
Dessutom ser ekipaget ut att ha chans att nå ledningen, en position där Kimi di Quattro är obesegrad på sex försök.
– Han är lite ojämnt startsnabb, bra men inte extremt bra och vissa dagar öppnar han bättre än andra, berättar Svedberg som själv sitter upp från ett betydligt sämre utgångsläge bakom 12 Certanly.
– Det är en häst jag gillar. Han har bra kapacitet, bra styrka och en bra avslutning. Spåret gör inte så jättemycket för hans del. Förhoppningsvis kommer vi in i matchen och då är han inte borta.
Hur bedömer du formen för dagen?
– Han är i bra form, men inte i tipp-topp. Jag har väl inte tränat någon den här årstiden för att maximera dem. Han har gått vanliga rutinjobb. Han är bra i grunden och har bra form även om han kanske inte har den där formen när han är som absolut bäst.
Det styrks av resultaten där Certanly har resultaten 4-3-1 (fyra vinster, tre andrapris, ett tredjepris) på 17 starter då det som nu gått mer än tre veckor sedan senaste starten.

”Delad seger, då är vi nöjda”
Vem tror då Svedberg mest på i sin duo?
Det kan vara värt att ta fasta på eftersom stallet varit ett ännu bättre spelobjekt på V75 där man visar ROI på smått otroliga 161 på 228 starter.
– Det är svårt i och med att Kimi har betydligt bättre utgångsläge och kan vara med där framme från början. Sedan håller jag Certanly som lite bättre som häst, så det är svårt att avgöra.
– Delad seger, då är vi nöjda, säger Markus B Svedberg.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.