Inför V86 (superjackpot): ”Har en utmärkt chans”

84

inför v86® (superjackpot) har en utmärkt chans

Senast avslutade hon strålande efter en strulig inledning.
Nu är det upplagt för ledningen.
Candlewick kan vara nyckeln till miljonerna när en superjackpot på onsdagen lyfter åttarättpotten på V86® till 27 miljoner kronor.

Candlewick (V86-5) visade ingen ringrost när hon för snart två veckor sedan var tillbaka på tävlingsbanan efter 2,5 månaders tävlingsuppehåll. Från fjärde par utvändigt levererade hon en kraftfull slutstöt till andraplatsen, bara ett huvud efter vinnaren.
– Hon var jättebra och Peter Ingves var riktigt entusiastisk över henne. Hon blev faktiskt störd i första sväng och det kostade henne troligen segern, säger hästens tränare Jerry Riordan.

Segerchans i varje lopp
Halmstadtränaren har höga tankar om det fyraåriga stoet som 24 starter in i karriären har tagit fem segrar och elva pallplatser.
– Hon tränar riktigt bra efter loppet, hon är en klassmärr och jag tror att hon har en utmärkt chans, inte bara i det här loppet utan varje gång ändå tills hon börjat möta de riktiga topphästarna.
Senast hade Candlewick spår nio bakom bilen. Nu startar hon från spår två över kort distans och med favoritspelade Laban Lagö utvändigt om sig är det ledningen som hägrar.
– Hon går både i ledningen och bakifrån men jag tror att i det här sammanhanget är det alltid bra att komma till ledningen och diktera villkoren. Och Peter Ingves älskar ledningen, där är han dubbeltuff!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.