V75 tips och V75 system till Mantorp 4 juni 2016

40

V75 tips och V75 system till Mantorp 4 juni 2016

I skrivande stund så är det rena medelhavsvärmen utomhus här där jag sitter i södra Sverige och försöker bena ut V75an till Mantorp 4 juni. Omgången innehåller Ina Scots Ära som går av stapeln på Lördag och i den något tunna Gulddivisionen hittar vi en av mina två spikar den här omgången.

AVD1

3 EDGE BOKO hade vilat länge pga skada innan förra loppet. Detta är en kanon och jag räknar med att den gått framåt såpass med det loppet så den ska räknas med kanonchans här. Ryktas barfota runt om också vilket gör det än intressantare.
9 LEGEND BRODDE gillar jag stenhårt. Kusen gör alltid sitt och blixtrar till lite extra emellanåt. Kan köras utan problem från alla lägen och här tror jag Peter hittar fina ryggar och sen kan det smälla till på upploppet.
Den som har råd tar med 2 TOBACCO och 10 DAY OR NIGHT IN

 

AVD 2

1 ORDER TO FLY var duktig senast och gick kanonfint efter startgalopp. Toppformen sitter där och intressant läge här.
2 CANTABS FORTUNE fullföljde fint senast och går från klarhet till klarhet. Jag blir inte förvånad om Redén har spets i sikte här och lyckas det så kan loppet vara över.
3 ARCHANGEL AM har närmast önskeläge enligt stallet och får en fin position. Har enorm kapacitet och visar den 80% av det på lördag så kan det räcka. Skoryck runtom aviseras.
5 FRIDERICUS blir jag inte riktigt klok på och tänkte slå av den helt men vågar inte plocka bort den med gamla insatser på näthinnan. Kan snuva Redén på spets här och då kan det hålla hela vägen.
9 STAR ADVISOR JOLI gillar inte läget speciellt och har varit struken. Blir ett lyxstreck för mig här på gamla meriter, tempo i loppet och skoryck.
11 PANORAMIC är ytterligare en som kan få loppet om det går undan i täten. Klaffar det längs vägen och Örjan hittar de rätta ryggarna blir det minst plats men bli inte förvånade om han måttar in den på linjen.

 

AVD 3

5 SPRINGER OM anser jag vara huvudet högre än resten av gänget här och ska bara vinna. Kommer från en grym insats i Copenhagen Cup. Jag tror det blir spets ganska omgående här och sen lämnas han i fred. SPIK. Vill man dubbla ligger väl 6 ON HOLD närmast till hands.

 

AVD 4

3 PANDORA FACE kan öppna bra och siktar nog på rygg ledaren här. Med fritt i tid kan det funka. Farlig att plocka bort.
6 CARESSE brukar gå som en blixt om Björn vill ladda och det räknar jag med att han vill här. Spets och slut för den som vill strecka på i övriga lopp.
11 ANGEL RAIN kanske t o m är bäst i grunden av allihop i detta loppet. Har misslyckats och galopperat två gånger i rad. Ny kusk nu och går hon iväg från start så kanske Ulf sänder fram till dödens?

 

AVD 5

3 KALLE KALAS blir en liten chansspik här. En knepig krabat som defilerar hem det här loppet felfri. Låg fint på bettet hela vägen vid segern senast och som sagt – får Erik iväg Kalle felfritt till spets så kan vi bara luta oss tillbaka och njuta… FELFRITT är nyckeln…

 

AVD 6

2 POET BROLINE ser bara bättre och bättre ut. Var otroligt fin vid segern senast via 1.10.5 sista 700. Untersteiner brukar inte missa spets från såna här spår och taktiken är given. Möjlig chansspik för den som vill.
6 CRUZADO DELA NOCHE vågar jag absolut inte plocka bort. Det blir mycket Goop denna omgången men vad gör man när han kör så bra hästar från sjyssta lägen? Insatsen senast var av det ruggigare slaget och har Untersteiner en dålig dag vinner Björn detta!

 

AVD 7

2 PART TWO har ett intressant läge här med Kontio. Var kanonfin på Solvalla med Örjan i vagnen senast. Har varit hemma i Finland och vänt efter det men återvänder och då räknar säkert stallet med bra insats.
4 HERO SJÖHAMMAR gillar jag och den får ett lyxstreck här även om formen är dunkel.
5 NOBEL SOUTHWIND var godkänd i Kungapokalen och har kanske inte varit bättre än nu i livet. EN av många.
6 FURIOUS FRANCIS var kalasbra från dödens senast och lyckades nå linjen först. Formen på topp och hittar Björn bra ryggar så kan det bli vinst.
9 SLIDE SO EASY har gått bra tre gånger i rad för Fleming. Med lite fart på loppet kan ekipaget flyga lågt över upploppet. SE UPP!
10 JAIRO har SEX raka men vilat från tävlingar i över en månad. FULL FORM enligt träningsrapporterna och barfota runt om.
11 MELLBY COLLECTOR har varit lite upp och ner men plånboken tillåter att den får plats på kupongen och Örjan är alltid farligt att plocka bort.
12 RESEARCH får sista strecket i den här omgången. KOmmer från två raka segrar på fint sätt och verkar taggad till tusen för dagen och måste med trots skräpläge.

 

SYSTEMET

1
3-9
2
1-2-3-5-6-9-11
3
SPRING EROM
4
3-6-11
5
KALLE KALAS
6
2-6
7
2-4-5-6-9-10-11-12

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.