Bold Eagle visade musklerna igen

46

bold eagle

Bold Eagle lekte hem Prix de Bourgogne.
Titelförsvararen visade på nytt att han är hästen att slå i Prix d’Amerique.
Björn Goop blev tvåa med Timoko och Eric Raffin gjorde segergest som trea när han kvalade in Booster Winner till Prix d’Amerique.

Franska supertravaren Bold Eagle såg på nytt lysande ut när han även vann det andra av två B-lopp han startat i på sin väg mot att försvara titeln i Prix d’Amerique 29 januari.
11 december vann Bold Eagle även Prix du Bourbonnais.
I nyårsdagens Prix de Bourgogne visade Bold Eagle vem som regerar på Vincennes och tillsammans med kusken Franck Nivard speedade han ner ledande Timoko utan större problem över upploppet.
Björn Goop tog enkelt hand om ledningen med Timoko som gjorde ett bra dagsverk trots att han var utan svar mot den suveräna vinnaren.
Trea i mål, och därmed klar för Prix d’Amerique, blev Booster Winner. Kusken Eric Raffin firade med segergest en bit före mål när biljetten till sista söndagen i januari var klar.
Booster Winner tränas, precis som Bold Eagle, av Sébastien Guarato.
Förstapriset i Prix de Bourgogne var en halv miljon kronor. Segertiden på Bold Eagle blev 1.12,1 över distansen 2 100 meter autostart. Timoko noterades för 1.12,2.

Nuncio till Paris?
Daniel Redén-tränade Call Me Keeper fick aldrig fritt och såg ut att ha en del krafter kvar i mål som sjua efter en invändig resa tillsammans med kusken Jean-Michel Bazire.
Det fjärde och sista B-loppet före Prix d’Amerique är Prix de Belgique om 14 dagar. Då drömmer de flesta travälskare om att vi ska få se Stefan Melanders Nuncio på kolstybben på Vincennes i Paris.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelStjärnans galna spurt – avgjorde storloppet
Nästa artikelBlev trea i loppet – bjöd på segerjubel

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.