Citytravet med Lasse Granqvist och Johan Arneng

149

image-12

Lasse Granqvist blir programledare när Citytravet direktsänds i TV12 nästa torsdag.Foto av THOMAS BLOMQVIST

Torsdagen den 14 augusti är det dags för Citytravet i Göteborg.
Nu är det klart att TV12 direktsänder tävlingen med Lasse Granqvist som programledare och Johan Arneng som sidekick.
Programmet produceras av JLT på uppdrag av Kanal 75 (ATGs dotterbolag) och sänds i TV12 klockan 18.30 – 20.00 och det är första gången en travtävling mitt i stan direktsänds.

Under Citytravet duellerar Sveriges bästa kuskar, som bland annat Björn Goop, Lutfi Kolgjini och Jennifer Tillman, mot varandra med start vid Avenyn och mål vid restaurang Trädgår’n i Göteborg. Alla tre körfilerna på Nya Allén från Sten Sturegatan till Avenyn stängs av under 12 timmar för loppet på ca 250 meter.
– Det är inspirerande för ett produktionsbolag som JLT att få vara en del av den här unika travupplevelsen. Att dessutom få ha ansvar för TV-produktionen i en av de mest fartfyllda sporterna mitt i centrala Göteborg känns både utmanande och inspirerande. Det kommer att bli riktigt häftigt, säger Peter Ahnberg, projektledare på JLT.
– Travet har sedan länge varit en uppskattad samarbetspartner för TV4-Gruppen och därför känns det givet för oss att sända Citytravet, Att köra trav mitt i Göteborg en torsdagkväll i augusti känns otroligt läckert, säger Johan Edlund på TV12.
TV12 sänder Citytravet den 14 augusti mellan klockan 18.30 och 20.00. Sändningen kommer att inkludera ett sammandrag av tävlingens kvartsfinaler och direktsändning av semifinaler och final. Man kan spela på samtliga lopp på plats med ATG.
Citytravet sker i samband med Göteborgs Kulturkalas och är gratis för alla.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJomar Blekkan inför V75 Dannero 9 augusti 2014
Nästa artikelBerghs heta chanser till V75 Dannero 9 augusti 2014

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.